Supă thailandeză caldă și acră cu creveți

Supă thailandeză caldă și acră cu creveți
Supa Thailandeză caldă și acră cu creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.37 pe portie. O porție conține 144 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți ardei habanero chile, bulion de pui mai puțin sodiu, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare asiatică. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 41%. Rețete similare includ Tom Yum Goong (supă thailandeză de creveți fierbinți și acri), Supă caldă și acră, și Supă caldă și acră de creveți cu tăiței și ierburi thailandeze.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul de pui, frunzele de tei de kaffir, lămâia și habanero într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei KaffirFrunze De Tei Kaffir
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Elixirul GElixirul G
șalote, Tăiate în Felii Subțirișalote, Tăiate în Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ciuperci și creveți în tigaie; gătiți 3 minute sau până când creveții sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați sucul, sosul de pește, roșiile și ceapa în tigaie; gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se ia de pe foc; se amestecă laptele de nucă de cocos și cilantro. Aruncați tulpina de lămâie și frunzele de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Frunze De TeiFrunze De Tei
Elixirul GElixirul G
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista