Supă Prăjită De Dovlecei Și Salvie
Supa prăjită de dovleac și salvie ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 3. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 190 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați o lingură de suc de lămâie, ciorbă de legume, o măcinare de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Supă prăjită de dovlecei și salvie, Supă Prăjită De Dovlecei Și Salvie, și Supă de dovlecei și salvie cu pesmet de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 200c/180C / 204° / gaz 6.
Feliați dovlecelul pe jumătate pe lungime. Scoateți semințele.
Tăiați în forme de jumătate de lună de aproximativ 2 cm. Aruncați uleiul de măsline și condimentați cu piper negru.
Prăjiți la cuptor aproximativ 20-25 de minute până se înmoaie și începe să se rumenească la margini.
Scoateți din tavă și lăsați să se răcească.
Odată ce se răcește, puneți dovleceii într-un robot de bucătărie cu salvie și ciorba de legume.
Se toarnă într-o oală pentru a se încălzi și a condimenta.
Bateți ierburile proaspete, uleiul de măsline și sucul de lămâie, apoi stropiți peste fiecare castron de supă.