Supă Picantă De Tortilla
Supa de Tortilla picantă necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1468 calorii, 126g de proteine, și 84G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.51 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal scump. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de roșii, pui prăjit, tortilla de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Supă Picantă De Tortilla, Supă Picantă De Tortilla De Pui, și Supa picantă de Tortilla de pui Sarahkaye.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Tăiați tortilele în benzi de 1/2 inch. Aranjați pe o foaie de copt și coaceți 8 până la 10 minute sau până când sunt crocante.
Într-o cratiță mare, fierbeți bulionul de pui, oasele și carnea timp de 20 de minute. Se strecoară bulionul printr-o strecurătoare într-o altă cratiță. Când oasele sunt suficient de reci pentru a se manipula, scoateți orice carne și adăugați-o în bulion. Se amestecă ceapa roșie, roșiile, jalapenos și sucul de lămâie.
Se încălzește aproximativ 5 minute.
Tăiați porumbul din știuleți și adăugați-l în supă. Împărțiți fâșiile de tortilla între 4 boluri. Puneți în supă și acoperiți cu cilantro, avocado și brânză.