Supă Miso cu Tofu

Supă Miso cu Tofu
Supa Miso cu Tofu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 5 și costă $5.4 pe portie. O porție conține 97 calorii, 13g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați blaturi de ceapă verde, ciuperci shiitake, bucată kombu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă Miso cu trei ciuperci și Tofu, Supă de tofu și wakame Miso, și Supă Miso cu Tofu și Enoki.

Instrucțiuni

1
Așezați fulgi de bonito pe un strat dublu de pânză de brânză. Adunați marginile de pânză de brânză împreună; legați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Scoateți și aruncați tulpinile din ciuperci; feliați subțire capacele de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Combinați 4 căni de apă și kombu într-o cratiță medie; aduceți aproape la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se ia de pe foc; adăugați punga de pânză de brânză în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
5
Lăsați să stea 5 minute.
6
Scoateți și aruncați kombu și punga de pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
7
Combinați miso și 3 linguri bulion de supă într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se dizolvă miso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
MisoMiso
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați ciuperci și tofu în supă; gatiti la foc mic 3 minute sau pana cand tofu este cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
9
Se ia de pe foc; se amestecă amestecul miso și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
MisoMiso
10
Lăsați să stea 1 minut.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate7
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista