Supa reteta Minestrone ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 3 ore și 50 de minute. O porție conține 283 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal accesibil pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, morcovi, mazăre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Supă Minestrone, Supă Minestrone Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Supă Minestrone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați friptura de vită, apa și frunzele de dafin într-un ceainic mare sau cuptor olandez; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Friptură De Vită
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scoateți carnea din bulion; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați ceapa, morcovii și țelina în bulion; gatiti 20 de minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Tăiați carnea în bucăți de mușcătură; se adaugă în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați roșii, sos de roșii, pătrunjel, condimente, fasole, mazăre și fasole. Gatiti pana cand legumele sunt gata, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sezonul Goya
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe