Supă Minestrone

Supă Minestrone
Supa reteta Minestrone ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 3 ore și 50 de minute. O porție conține 283 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal accesibil pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, morcovi, mazăre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Supă Minestrone, Supă Minestrone Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Supă Minestrone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura de vită, apa și frunzele de dafin într-un ceainic mare sau cuptor olandez; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Friptură De VităFriptură De Vită
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scoateți carnea din bulion; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați ceapa, morcovii și țelina în bulion; gatiti 20 de minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Tăiați carnea în bucăți de mușcătură; se adaugă în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați roșii, sos de roșii, pătrunjel, condimente, fasole, mazăre și fasole. Gatiti pana cand legumele sunt gata, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sezonul GoyaSezonul Goya
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
6
Adăugați macaroane și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
7
Îndepărtați frunzele de dafin. Se toarnă în boluri de supă; se presară cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții40
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista