Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa italiană de cârnați. Această rețetă servește 6 și costă 2,36 USD pe porție. O porție conține 479 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați piper, semințe de fenicul, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este plăcută de 50 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă Italiană De Cârnați, Supă Italiană De Cârnați, și Supă Fierbinte De Cârnați Italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cuptorul olandez de 4 litri, gătiți cârnații la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când nu mai este roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se amestecă ingredientele rămase, rupând roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut.
4
Acoperiți și gătiți aproximativ 15 minute, amestecând ocazional, până când mostaccioli este fraged.