Supă franțuzească de roșii cu ceapă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați supa franțuzească de roșii cu ceapă. Pentru 1,8 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 430 de calorii , 21 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați brânză mozzarella parțial degresată, unt, fulgi de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 69% . Acest scor este solid. Supa clasică de ceapă franceză , supa de ceapă franceză Dunkin și supa marsala de ceapă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, căliți ceapa și usturoiul în unt până se înmoaie.
Se adauga sucul de rosii, bulionul, sucul de lamaie, patrunjelul si zaharul brun. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute, amestecand din cand in cand.
Pune supa în 10 oz. boluri sau ramekine rezistente la cuptor. Acoperiți cu pâine franțuzească; se presară cu brânză. Prăjiți la 4-6 inchi de la căldură timp de 2-3 minute sau până când brânza devine spumoasă.