Supă Franțuzească Consistentă De Ceapă

Supa de ceapă franceză consistentă este o fără gluten supă. Această rețetă servește 30. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 30 de calorii. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Gratin De Supă De Ceapă Copioasă, și Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se topește untul într-o cratiță mare pe căldură medie.
Adăugați ceapa; gatiti 10 min. sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Adăugați bulion și A. 1.; se amestecă . Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mediu-mic 5 min.
Căldură broiler. Supă de oală în 6 boluri rezistente la cuptor; se acoperă cu crutoane și brânză. Se fierbe 2 până la 3 min. sau până când brânza este topită.