Supă Fava și Pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino

Supă Fava și Pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino
Supa Favan și Pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 286 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți cimbru, pătrunjel, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 92%. Încercați Supă Favan și Pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino, Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino), și Tartele de fasole Fava și pecorino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, așezați fasolea fava, escarola, șalota, usturoiul întreg, cimbru și piper și adăugați suficientă apă pentru a ajunge la 2 inci deasupra solidelor. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fasole FavaFasole Fava
EscarolaEscarola
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Pureați amestecul în vasul unui robot de bucătărie și reveniți în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați usturoiul tocat și gătiți până începe să se coloreze, aproximativ 2 minute, apoi adăugați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Se toarnă acest amestec în supă. Împărțiți uniform între 4 boluri de supă încălzite și acoperiți cu brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista