Supă Escarole și Orzo cu chiftele de parmezan de curcan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa Escarole și Orzo cu chiftele de parmezan de curcan. O porție conține 367 calorii, 39G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,46 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, morcovi, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Supă de Escarole și parmezan cu chiftele de pui, Supă de nuntă italiană cu chiftele de curcan și Orzo, și Parmezan Orzo și chiftele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oul și 2 linguri de apă într-un castron mediu pentru a amesteca.
Se amestecă în pesmet; lasa sa stea 5 minute.
Adăugați curcan, parmezan, pătrunjel, usturoi, sare și piper; amestecați ușor pentru a amesteca. Folosind mâinile ude, formați amestecul de curcan în chiftele cu diametrul de 1 1/4 inch.
Așezați pe foaia de copt; acoperiți și răciți 30 de minute.
Aduceți 8 căni de bulion de pui la fiert într-o oală mare.
Adăugați morcovi și orzo; reduceți focul la mediu și fierbeți neacoperit 8 minute.
Adăugați chiftele de curcan și fierbeți 10 minute. Se amestecă escarola tocată și se fierbe la foc mic până când chiftelele de curcan, orzo și escarola sunt fragede, cu aproximativ 5 minute mai mult. Condimentează supa după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte. Reîncălziți la foc mediu, subțierea cu mai mult bulion, dacă doriți.)
Puneți supa în boluri și serviți.
Per porție: calorii, 350; grăsimi totale, 14 g; grăsimi saturate, 5 g; Colesterol, 132 mg