Se adaugă în ceapă și se gătește, amestecând ocazional, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați apă și sare după gust și fierbeți până când cartofii sunt foarte fragezi, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Gatiti chorizo intr-o tigaie mare antiaderenta la foc moderat, amestecand ocazional, pana se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Zdrobiți grosolan cartofii în oală cu un tocător de cartofi (nu scurgeți). Se amestecă chorizo și se fierbe 5 minute. Se amestecă kale și se fierbe la foc mic până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Se condimentează cu sare.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
6
Coarsely mash potatoes in pot with a potato masher (do not drain). Stir in chorizo and simmer 5 minutes. Stir in kale and simmer until just tender, 3 to 5 minutes. Season with salt.