Supă de varză roșie dulce și acră în stil German

Supă de varză roșie dulce și acră în stil German
Nevoie de o supă fără gluten și fără lactate? Supa de varză roșie dulce și acră în stil German ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 304 calorii. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 23 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți stoc de pui, ulei de măsline, până la 6 fructe de ienupăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă de varză roșie dulce și acră în stil German, Varză Dulce Și Acră Germană, și Varză Roșie Dulce-Acrișoară-Germană.

Instrucțiuni

1
Se servește cu brânză Cheddar albă elvețiană sau extra-ascuțită la grătar pe pumpernickel sau pâine integrală.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Albă AscuțităBrânză Cheddar Albă Ascuțită
PumpernickelPumpernickel
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2
Încălziți un cuptor olandez mare sau o oală de supă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și slănină. Rumeniți slănina și crocantă și îndepărtați-o pe o farfurie, drenând puțină grăsime dacă aveți mai mult decât suficient pentru a acoperi ușor fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa, morcovii, chimenul și merele și amestecați câteva minute. Apoi se ofilesc în varză și se condimentează cu piper negru și niște nucșoară proaspăt rasă. Acoperiți cu capacul ușor întredeschis și ofiliți varza în timp ce pregătiți plicul. Umpleți pânza de brânză cu boabe de ienupăr, cuișoare, frunze de dafin, coajă de portocală și scorțișoară și folosiți sfoară de bucătărie pentru a o lega de partea oalei. Aruncați-l în oală și amestecați în varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați oțetul, ținându-vă capul înapoi de oala fierbinte, zahărul brun, bulionul și apa și aduceți supa la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 până la 1 1/2 ore, până când varza este foarte fragedă și supa s-a îngroșat. Amestecați bucățile de slănină înapoi, apoi reglați sarea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Bacon BițiBacon Biți
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte sau se servește cu sandvișuri cu brânză la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista