Supa de Kale și fasole albă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 6 porții cu 476 calorii, 25g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână coaja parmigiano-reggiano, ceapă, kale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Încercați Supă De Varză Și Fasole Albă, Supă De Fasole Albă Și Varză, și Supă de fasole albă și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Acoperiți fasolea cu apă cu 2 inci într-o oală și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea, neacoperit, 1 oră.
3
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare și clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Gatiti ceapa in ulei intr-o oala de 8 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați fasole, bulion, 1 litru de apă, coajă de brânză, sare, piper, frunze de dafin și rozmarin și fierbeți, neacoperite, până când fasolea este doar fragedă, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Rozmarin
Brânză
Piper
Fasole
Bulion
Apă
Carne De Vită
Sare
7
În timp ce supa fierbe, cârnați maronii (dacă se utilizează) în loturi într-o tigaie grea la foc moderat, întorcându-se, apoi transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
8
Se amestecă morcovii în supă și se fierbe 5 minute. Se amestecă kale, cârnați și apă rămasă de litru și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, până când kale este fragedă, 12 până la 15 minute. Condimentează supa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Morcov
Cârnați
Apă
Kale
Supă
1
* Supa este cea mai bună dacă este făcută cu 1 sau 2 zile înainte. Se răcește complet, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Subțire cu apă, dacă este necesar. * Lacinato este disponibil la standuri agricole, piețe de produse specializate și magazine de alimente naturale. Rețineți că are multe aliasuri: varză toscană, varză neagră, cavolo nero, varză dinozaur și varză neagră plată.