Supă de tăiței de vită și orez Hanoi (Pho Bo)

Supă de tăiței de vită și orez Hanoi (Pho Bo)
Dacă aveți în jur 45 minute pentru a petrece în bucătărie, supa de tăiței de vită și orez Hanoi (Pho Bo) ar putea fi grozavă fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru $6.28 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 956 calorii, 56G de proteine, și 47G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei iute Thailandezi, pene de tei, tăiței largi de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma anasonul stelar, puteți urma acest fel principal cu Mini Biscuiți Cu Anason Stelat ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Salată Vietnameză De Tăiței De Vită: Pho Tron, Supă De Tăiței De Orez De Vită, și Supă vietnameză de tăiței de orez cu carne de vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti bulionul, încălziți o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați coadă de bou, ghimbir și șalotă; sotează 8 minute sau până când ghimbirul și șalota sunt ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
GhimbirGhimbir
OxtailOxtail
3
Adăugați apă și următoarele 8 ingrediente (prin băț de scorțișoară); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 4 ore. Se strecoară bulionul printr-o sită într-un castron mare; aruncați solidele. Întoarceți bulionul în tigaie și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și gătiți până se reduce la 10 căni (aproximativ 30 de minute). Degresați grăsimea de pe suprafață; aruncați grăsimea. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
4
Pentru a pregăti ingredientele rămase, adăugați ceapa feliată în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CeapăCeapă
5
Așezați tăiței într-un castron mare și acoperiți cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Lăsați să stea 20 de minute.
7
Scurgere.
8
Așezați 1/3 cană de muguri de fasole în fiecare dintre cele 6 boluri de supă. Completați fiecare porție cu 1 1/3 cană de tăiței și 2 uncii ochi-de-rotund. Puneți cu grijă 1 2/3 căni de bulion clocotit peste fiecare porție (bulionul clocotit va găti carnea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
PastePaste
BulionBulion
CarneCarne
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
9
Se servește cu coriandru, busuioc, ardei iute, tei și hoisin, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei IuteArdei Iute
Sos HoisinSos Hoisin
BusuiocBusuioc
VarVar
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista