Supă De Struguri Răcită
Supa de struguri răcită este o fără gluten și fără lactate supă. Această rețetă servește 6 și costă 1,05 USD pe porție. O porție conține 175 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, băț de scorțișoară, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Supă De Păstăi De Mazăre Răcită, Supă De Mazăre Răcită, și Supă De Dovlecei Răcită.
Instrucțiuni
Puneți băț de scorțișoară, cuișoare, boabe de piper și fâșii de coajă pe pânză de brânză și legați-l închis.
Presărați gelatină peste 1 lingură de suc de struguri într-o cană mică și lăsați să se înmoaie aproximativ 1 minut.
Aduceți vinul, restul de 1 1/2 căni de suc de struguri albi, zahăr, nucșoară și pungă de pânză de brânză la fiert într - o cratiță de 1 până la 2 litri, apoi scoateți-l de pe foc și adăugați amestecul de gelatină, amestecând cu o lingură de metal (Vezi nota bucătarilor, mai jos) până la dizolvare.
Transferați supa într-un castron și răciți, acoperit, într-un castron mai mare cu gheață și apă rece la frigider timp de cel puțin 8 ore.
Chiar înainte de servire, aruncați punga de pânză de brânză și adăugați coajă rasă și struguri în supă.
* Supa (fără coajă rasă și struguri) poate fi răcită până la 12 ore.
Adăugați coaja și strugurii chiar înainte de servire.* O lingură de metal este instrumentul corect pentru amestecarea gelatinei; una din lemn ar putea transfera uleiuri, iar un tel ar putea încorpora bule minuscule.