Supă De Sparanghel Răcită

Supă De Sparanghel Răcită
Supa de sparanghel răcită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 221 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, sulițe de sparanghel, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 107 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 99%. Încercați Supă De Sparanghel Răcită, Supă De Sparanghel Răcită, și Supă De Sparanghel Răcită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 4 linguri de ulei într-o oală mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa și gătiți,amestecând ocazional, până la translucid,8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați bucăți de sparanghel de 1/2 " și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana candasparagusul este verde aprins si fraged, 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Adăugați bulion,creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când sparanghelul este fraged, 8–10minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Adăugați spanacul și gătiți, amestecândocazional, până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
6
Lăsați amestecul să se răcească ușor.
7
Puneți o sită cu ochiuri fine peste un castron mare; pus deoparte. Lucrând în loturi, supă pur și simpluîntr-un blender până când este foarte neted. Se strecoara prinsita pregătită. Se amestecă restul de 2 linguri de ulei în supă; condimentează după gust cu sare șipiper. Acoperiți și răciți până la frig, cel puțin3 ore. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Împărțiți vârfurile de sparanghel și tăiați subțiritulpini printre boluri;se toarnă supa răcită peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Supă RăcităSupă Răcită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Stropiți fiecare cu câteva picături de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista