Supă De Sparanghel Răcită
Supa de sparanghel răcită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 221 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, sulițe de sparanghel, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 107 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 99%. Încercați Supă De Sparanghel Răcită, Supă De Sparanghel Răcită, și Supă De Sparanghel Răcită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 4 linguri de ulei într-o oală mare la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și gătiți,amestecând ocazional, până la translucid,8-10 minute.
Adăugați bucăți de sparanghel de 1/2 " și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana candasparagusul este verde aprins si fraged, 4-5 minute.
Adăugați bulion,creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când sparanghelul este fraged, 8–10minute.
Adăugați spanacul și gătiți, amestecândocazional, până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Lăsați amestecul să se răcească ușor.
Puneți o sită cu ochiuri fine peste un castron mare; pus deoparte. Lucrând în loturi, supă pur și simpluîntr-un blender până când este foarte neted. Se strecoara prinsita pregătită. Se amestecă restul de 2 linguri de ulei în supă; condimentează după gust cu sare șipiper. Acoperiți și răciți până la frig, cel puțin3 ore. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Păstrați la rece.
Împărțiți vârfurile de sparanghel și tăiați subțiritulpini printre boluri;se toarnă supa răcită peste.
Stropiți fiecare cu câteva picături de ulei.