Supă de sparanghel prăjită cu Gremolata de plante de primăvară

Supa de sparanghel prăjită cu Gremolata de plante de primăvară ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 175 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, praz, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Saute cotlete de pui cu sparanghel, ceapă de primăvară și pătrunjel-tarhon Gremolata, Cremă de supă de sparanghel de Cultură cu legume de primăvară prăjite cu usturoi, și Cotlet de porc prăjit cu ierburi cu Gremolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Combinați sparanghelul, prazul și uleiul într-un castron foarte mare; aruncați pentru a amesteca. Împărțiți între 2 foi mari de copt cu margini.
Se presară sare și piper. Prăjiți legumele până când bucățile de sparanghel sunt moi și prazul sunt aurii, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute; se răcește pe foi.
Lingură 1/3 din legume în blender; adăugați 2 căni de bulion. Se amestecă până se omogenizează.
Transferați în oală mare. Repetați încă de 2 ori, folosind jumătate din legumele rămase și 2 căni de bulion pentru fiecare lot. Supă caldă la foc mediu, subțierea cu mai mult bulion cu 1/2 cană, dacă se dorește. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Acoperi; rece. Reîncălziți înainte de a continua.
Se amestecă pătrunjelul, coaja de lămâie, tarhonul și usturoiul într-un castron mic pentru gremolata.
Se presară cu gremolata și se servește.