Supă de sfeclă în dovlecei de ghindă prăjită
Supa de sfeclă în dovlecei de ghindă prăjită este o fără gluten și vegan supă. Această rețetă face 8 porții cu 105 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de dovlecei de ghindă, bulion de legume, braeburn și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Supă De Dovlecei De Ghindă Prăjită, Supă De Dovlecei Și Napi De Ghindă Prăjită, și Supă De Dovlecei De Ghindă Prăjită Marocană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Tăiați" vârfurile " de dovlecei (aproximativ 1 inch de la capătul tulpinii) și rezervați. Scoateți semințele și aruncați-le.
Tăiați o felie foarte subțire de pe fundul de dovlecei pentru a crea o bază stabilă.
Ungeți "bolurile" și blaturile peste tot cu ulei și presărați sare în interior. Aranjați bolurile de dovlecei, cu blaturi alături, tulpina se termină, în 2 tigăi mari de copt puțin adânci.
Prăjiți dovleceii în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până când carnea de dovlecei este doar fragedă, aproximativ 1 1/4 oră în total.
Gatiti ceapa in ulei intr-o cratita grea de 5 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Adăugați sfecla și mărul și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Adăugați bulion și 4 căni de apă, apoi fierbeți, neacoperite, până când sfecla este fragedă, aproximativ 40 de minute. Se amestecă oțetul și zahărul brun.
Ciorba pur și simplu în 3 loturi într-un blender până când este foarte netedă, cel puțin 1 minut pe lot (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), transferându-vă într-un castron mare. Întoarceți supa în tigaie, apoi condimentați cu sare și piper și reîncălziți. Dacă supa este prea groasă, adăugați suficientă apă pentru a subția consistența dorită.
Serviți supa în boluri de dovlecei.
* Pulpa de dovleac se micșorează în timpul coacerii; dacă se formează o gaură mică, serviți supa în dovlecei, dar puneți-o într-un castron de supă.* Supa poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită, acoperită.