Supă De Scoici Din Noua Anglie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați New England Clam Chowder. Această rețetă face 4 porții cu 305 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, ceapă, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cea Mai Bună Supă De Scoici Din New England, Supă De Scoici Din Noua Anglie, și Supă De Scoici Din Noua Anglie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mare la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți 10 minute sau până când cartoful este fraged.
Adăugați scoici și readuceți amestecul la fierbere, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 20 de minute.
Se amestecă smântâna și untul. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se incalzeste bine.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.