Supă de roșii răcită cu pepene galben

Supă de roșii răcită cu pepene galben
Supa de roșii răcită cu pepene galben ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, pepene galben, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă De Pepene Rece, Supă De Pepene Rece, și Supă De Pepene Rece.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați roșiile cu uleiul de măsline, busuiocul, usturoiul, oțetul și zahărul. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti la foc mic pana cand este fierbinte, dar nu fierbe, aproximativ 10 minute. Treceți supa prin discul fin al unei mori de alimente într-un castron mediu pentru a îndepărta semințele și pielea de roșii. Răciți supa la frigider sau răciți-o rapid punând vasul într-un castron mai mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Folosind un baller mic de pepene galben, scoateți în total 20 de bile din castraveți și pepeni. Alternativ, tăiați castravetele și pepenii în zaruri de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
3
Se toarnă supa în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Garnisiți cu bilele de pepene galben și castraveți și crenguțele de busuioc și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pepene GalbenPepene Galben
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista