Supă de roșii la sfârșitul verii cu fasole de coajă, Inele de calmar și pătrunjel
Supa de roșii de la sfârșitul verii cu fasole de coajă, Inele de calmar și pătrunjel este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 383 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper cayenne, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Supă de roșii la sfârșitul verii cu fasole de coajă, Inele de calmar și pătrunjel, Supa de roșii prăjite la sfârșitul verii Saltie Sandwich Shop cu Fregolan și Kale, și Salată De Vară Târzie Cu Porumb Dulce, Fasole Romano Și Macadamia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Presărați roșiile cu sare și așezați-le pe foaia de copt tapetată cu hârtie pergament; prăjiți 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
3
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o oală de supă la foc mic. Gatiti prazul, ceapa si usturoiul feliat 10 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Praz
Supă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați vin, ridicați căldura la mare și reduceți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
5
Așezați roșiile, oregano, 1/4 cană de pătrunjel și fasolea decojită în oală și adăugați suficientă apă pentru a acoperi legumele cu 1/2 inch. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Tomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați fasole plată, sare și cayenne; fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Fasole
Piper Cayenne Măcinat
Fasole
Sare
1
Se încălzește restul de 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie saut mediu la foc mare până când uleiul fumează, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adauga calmarul (uleiul se poate stropi) si saut-ul, amestecand, pana cand este fiert, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
Ulei De Gătit
3
Se presară cu sare. Pâine prăjită; frecați cu cățel de usturoi. Împărțiți supa în 4 boluri, acoperiți fiecare cu 1/4 amestec de calmar și adăugați pâine.