Supă de roșii cu crutoane Cheddar
Supa de roșii cu crutoane Cheddar este o vegetarian supă. Această rețetă face 20 de porții cu 39 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, cheddar, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de roșii prăjită cu zahăr brun cu crutoane Cheddar, Supă Cheddar Ale cu slănină și crutoane, și Supă de ceapă de mere cu crutoane de Cheddar-Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați pătrunjel, roșii și 1 cană de apă. Se condimentează cu sare și piper.
Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când roșiile sunt foarte moi, 15 până la 20 de minute.
Lasă să se răcească. Topiți feliile de pâine cu brânză, așezați-le pe o foaie de copt și coaceți până când brânza se topește și se rumeneste ușor, 12 până la 15 minute.
Îndepărtați crenguțele de pătrunjel; aruncați. Supă de piure într-un blender în loturi și reveniți la cuptorul olandez. Reîncălziți ușor. Se toarnă în boluri, se odihnește un cruton deasupra fiecăruia; se servește fierbinte.