Supa de roșii-busuioc este o fără gluten și vegan supă. Această rețetă servește 4 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Soare {Supă Galbenă De Busuioc De Roșii}, Supă De Busuioc De Roșii, și Supă De Busuioc De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti morcovii, ceapa si usturoiul in ulei aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă roșiile. Gatiti descoperit aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
3
Se amestecă ingredientele rămase. Gatiti descoperit aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte.