Supa de pui-Tortilla este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 264 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de chipsuri de tortilla coapte, supă de roșii condensată, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Tortilla De Pui, Cea Mai Bună Supă De Tortilla De Pui, și Supă De Tortilla De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 2 minute. Se amestecă puiul și următoarele 9 ingrediente (pui prin supă de roșii); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 oră. Supă de oală în boluri; se acoperă cu chipsuri de tortilla și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
Supă De Roșii
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional