Supă De Pui De Casă

Supa de pui de casă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 157 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, apă, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă cu bile Matzo cu chiftele de pui și bulion de pui de casă, Supă De Tăiței De Pui De Casă, și Supă De Tăiței De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul, morcovii, țelina și ceapa într-o oală mare de supă și acoperiți cu apă rece.
Se încălzește și se fierbe, neacoperit, până când carnea de pui cade din oase (îndepărtați spuma din când în când).
Scoate totul din oală. Se strecoară bulionul. Alegeți carnea de pe oase și tocați morcovii, țelina și ceapa. Condimentați bulionul cu sare, piper și bulion de pui după gust, dacă doriți. Întoarceți puiul, morcovii, țelina și ceapa în oală, amestecați împreună și serviți.