Supă de praz și fasole Lima cu slănină
Supa de praz și fasole Lima cu slănină este un fără gluten supă. Această rețetă face 8 porții cu 187 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de fasole lima pentru copii, ceapă verde, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de fasole Lima cu parmezan Bacon Crisp, Supă De Fasole Lima, și Supă De Fasole Lima pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o cratita mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie. Crumble bacon; pus deoparte.
Adăugați prazul la picături în tigaie; gatiti 7 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă fasolea, bulionul și apa; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când fasolea este fragedă.
Puneți jumătate din amestecul de fasole într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a preveni scurgerile) și procesați până la omogenizare.
Se toarnă amestecul de fasole piure într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de fasole rămas. Se amestecă sucul de lămâie, sarea și piperul. Puneți aproximativ 1 cană de supă în fiecare din cele 8 boluri; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de ceapă, 1 lingură de smântână și aproximativ 1 linguriță de slănină.