Supă de porumb dulce și dovlecei
Supa dulce de porumb și Squash este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Această supă are 133 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, sare, sâmburi de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă de porumb dulce și Squash cu Pancetta crocantă, supa de porumb dulce , cum se face supa de porumb dulce / soup s, și Gnocchi Cu Squash Și Porumb Dulce.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa în tigaie; acoperiți și gătiți 10 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați porumb și următoarele 4 ingrediente (prin piper); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Se răcește ușor.
Puneți jumătate din amestecul de porumb într-un blender.
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează. Se strecoară amestecul de porumb printr-o sită într-un bol mare; aruncați solidele. Repetați procedura cu amestecul de porumb rămas.
Garnisiți cu felii de flori de dovlecei, dacă doriți.