Supă De Picătură De Ou De Porumb-Crab

Supă De Picătură De Ou De Porumb-Crab
Rețeta supă de picătură de ou de porumb-Crab este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă face 6 porții cu 107 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână un strop de piper, sare, sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o supă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare sunt Supă de picătură de ou de porumb dulce, Supă chineză de pui și porumb (picătură de ou), și Supă de ouă de rață, porumb și varză.

Instrucțiuni

1
Se amestecă bulion, porumb, sos de soia, sherry, ghimbir, sare și piper alb într-o cratiță de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional.
3
Se amestecă amidonul de porumb și apa rece. Se amestecă amestecul de amidon de porumb, fructele de mare și ceapa în amestecul de bulion.Gatiti 1-2 minute sau pana se ingroasa; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Bateți albușurile ușor (nu până când sunt spumoase); se toarnă încet în amestecul de bulion, amestecând constant cu furculița până când albușurile formează fire. Se amestecă 1 linguriță de oțet și uleiul de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Se servește cu sos de piper și oțet suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista