Supă de paste și fasole

Pastan și supa de fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 498 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, mazăre, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Supă Pastan e Fagioli (supă italiană de Pastan și fasole), Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), și Pastan e Fagioli (supă italiană de paste și fasole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală cu apă sărată clocotită, gătiți pastele, amestecând des, până la al dente, aproximativ 10 minute.
Scurgeți într-o strecurătoare.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă sosul de roșii, bulionul, broccoli, mazărea și năutul. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă, se reduce focul și se fierbe ușor timp de 10 minute. Se amestecă pastele.
Se servește cu pâine prăjită cu brânză (vezi instrucțiunile de mai jos), dacă se dorește.