Supă de pătlagină columbiană (Sopa de Platano)

Supă de pătlagină columbiană (Sopa de Platano)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de pătlagină columbiană (sopa de Platano). Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.57 pe portie. O porție conține 2410 calorii, 10g de proteine, și 243g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper kosher, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă de pătlagină (Sopa de PL. 6tano), Crema de PL 6tano Verde (supă cremoasă de pătlagină), și Sopa de Torrejas (supă columbiană de vită și biscuiți).

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-un wok sau într-o tigaie din fontă adâncă până când înregistrează 300 de grade F pe un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați pătlagini și gătiți, întorcându-vă ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
3
Îndepărtați cu o lingură cu fante și transferați pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați bulion de pui și pătlagine. Gatiti, zdrobind patlagina ocazional, pana cand patlagina se descompune si supa se ingroasa, aproximativ 20 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă coriandru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista