Supă de păstăi de mazăre cu lămâie Cr

Mazare Pod supa cu lamaie Cr Xvme fra Xvche ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de orez basmati, coaja de lamaie, CR-uri si o mana de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face aceasta reteta atat de delicioasa. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare sunt Supă de sparanghel cu cremă de lămâie Fraiche, Supă De Sparanghel Cu Cremă De Lămâie Fraiche, și Supa de ciuperci-praz-mazăre cu lămâie-ghimbir Creme Fraiche.
Instrucțiuni
Clătiți mazărea în păstăi.
Tăiați și aruncați capetele dure din păstăi; scoateți și aruncați șirurile. Mazăre de coajă. Păstăi de rezervă; blanch și mazăre de rezervă. Pentru a albi mazărea proaspătă, aduceți apa la fiert într-o tigaie mare, apoi adăugați mazărea. Gatiti doar pana cand incep sa devina un verde mai luminos, 15-30 de secunde, apoi scurgeti imediat. Clătiți bine sub apă curgătoare rece până se răcește, apoi scurgeți din nou.
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu, topiți untul. Când este spumos, adăugați șobolani și amestecați până la limp, aproximativ 3 minute.
Adăugați vin, creșteți căldura și fierbeți, amestecând, până când aproximativ jumătate din lichid s-a evaporat.
Adăugați păstăi de mazăre, bulion de pui și 3 căni de apă; reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Adăugați orez și gătiți până când păstăile sunt fragede când sunt străpunse, cu 25 de minute mai mult.
Într-un castron mic, amestecați împreună crme frache, coaja de lămâie și sucul de lămâie.
Lucrând în loturi mici, transferați amestecul de păstăi într-un blender; învârtiți până aproape neted. (Biții dure de păstăi de mazăre pot prinde pe lama; opriți motorul și scoateți borcanul blenderului pentru a curăța lama după cum este necesar.)
Turnați supa printr - o strecurătoare fină într-o tigaie de 4 până la 5 litri, apăsând pe solide pentru a extrage lichid; aruncați solidele.
Se amestecă jumătate de lămâie crme frache; adăugați sare și piper după gust. Setați la foc mediu; amestecați ocazional până când supa se aburește.
Adăugați mazăre albă. Supa polonic în boluri și de top fiecare cu lamaie crme frache.