Supă De Păstârnac Curry
Supa de păstârnac Curried ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 153 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, făină, creme fraiche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Păstârnac Curry, Supă De Păstârnac Curry, și Supă De Păstârnac Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie.
Adăugați păstârnacul, morcovul și cartoful.
Se presară făina și pudra de curry și se amestecă timp de 2 minute.
Se amestecă treptat în stoc. Ridicați focul și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți ușor timp de 40 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Opriți focul, descoperiți și lăsați supa să se răcească ușor. Purificați supa într-un blender sau robot de bucătărie. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă înapoi în oală și se reîncălzește înainte de servire.
Pentru a servi, se toarnă în boluri. Completați fiecare cu un vârtej de creme fraiche și un strop de pătrunjel tocat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;