Supa de păstârnac cu cremă de pătrunjel ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 372 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de cremă dublă, ulei de măsline, stoc de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Supă de păstârnac cu praz și pătrunjel, Cremă de supă de păstârnac, și Cremă De Supă De Păstârnac Curry sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță și prăjiți ceapa până se înmoaie, dar nu este colorată. Se amestecă păstârnacul, frunzele de dafin, laptele și bulionul, se aduce la fierbere și se fierbe ușor până când păstârnacul este foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți frunzele de dafin și scurgeți, dar rezervați, lichidul. Bateți păstârnacul într-un blender, adăugând puțin din lichidul de gătit la un moment dat până se omogenizează. Continuați să adăugați lichid până când ajungeți la o consistență minunată de supă care nu este prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Pentru pătrunjelul pur și smântână, albiți pătrunjelul în apă clocotită cu sare timp de 30 de secunde, apoi reîmprospătați în apă cu gheață, aceasta păstrează culoarea verde. Repetați acest lucru de două ori. Aduceți crema dublă la fierbere. Stoarceți orice apă din pătrunjel, apoi bateți într-un blender curat, adăugând încet smântâna fierbinte până când este cât se poate de netedă. Mișto. Îndoiți puțin din pătrunjel pur prin frisca până când este frumos și verde. Se condimentează și se răcește. Păstrați restul pur pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Cremă Dublă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Pentru garnitură, albiți cuburile de păstârnac în apă clocotită timp de 2 minute, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și prăjiți cuburile până devin aurii. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Pentru a servi, reîncălziți supa de păstârnac și condimentați după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
7
Așezați puțin din pătrunjel pur în fiecare dintre cele 6 boluri de supă de mică adâncime, urmate de supă, o lingură de frișcă de pătrunjel și câteva cuburi de păstârnac prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)