Supă de păstârnac și morcovi
Supa de păstârnac și morcov ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 735 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de tubetti, pătrunjel, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă De Morcov-Păstârnac Cu Chipsuri De Păstârnac, Supă de morcov-păstârnac cu chipsuri de păstârnac, și Supă de morcov și păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ambele părți ale pâinii cu untul și prăjiți până devin aurii. Frecați ușor 1 parte a crutoanelor cu cățelul de usturoi.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare.
Adăugați păstârnacul și morcovii și gătiți la foc moderat până devin aurii, aproximativ 10 minute. Se amestecă prazul, apoi se adaugă bulionul și frunza de dafin. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se fierbe. Gatiti la foc mic pana cand legumele sunt moi, aproximativ 13 minute.
Între timp, gătiți pastele în apă clocotită cu sare până nu destul de al dente, aproximativ 8 minute; scurgere.
Se adaugă în supă, se acoperă și se gătește până la al dente, aproximativ 3 minute. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă pătrunjelul și se servește cu crutoanele de usturoi.
Se servește cu: salată și șuncă vindecată.