Păstârnacul și supa de mere este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Această supă are 220 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți pătrunjel cu frunze plate, măr fuji, iaurt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Păstârnac De Mere, Supă de păstârnac și mere, și Supă De Mere De Păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați păstârnac și următoarele 8 ingrediente (prin usturoi); sot 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați stoc, 2 căni de apă și oțet; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 30 de minute sau până când păstârnacul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Scoateți din căldură; descoperi.
5
Lăsați amestecul să stea 10 minute.
6
Puneți jumătate din amestecul de păstârnac într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un bol și se aruncă solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de păstârnac rămas. Topiți fiecare porție cu 1 lingură de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se presară uniform cu pătrunjel și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită