Supa de orz toscan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 349 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de orz perlat, sare kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Salată De Orz Toscan, Supă de fasole albă toscană cu Rabe de Broccoli – o întorsătură complet diferită pe supa de legume, și Supă Toscană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță de 5 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați cârnații și gătiți, rupând carnea cu o lingură de lemn în bucăți mici, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți cârnații fierți și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Adăugați orzul și gătiți amestecând constant până se prăjește ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
5
Adăugați bulionul, morcovii, păstârnacul, dovlecelul, feniculul, prazul, ciorba, coaja de brânză dacă folosiți, frunza de dafin, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți, neacoperit, până când orzul este fraged, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Orz
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui
Chard Elvețian
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Scoateți coaja de parmezan și frunza de dafin și aruncați-o. Condimentează supa cu restul de 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
7
Puneți supa în boluri și garnisiți cu cârnații fierți și arpagicul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)