Supă de orz cu verdeață, fenicul, lămâie și mărar
Supa de orz cu verdeață, fenicul, lămâie și mărar este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 8. O porție conține 170 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline plus suplimentar, sare de mare plus suplimentar, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Salată de orz și ton cu lămâie și mărar, Tocană de pui și orz cu mărar și lămâie, și Cremă de orz și supă de mărar.
Instrucțiuni
Aduceți 4 căni de apă, 2 căni de bulion,orz și 1 linguriță de sare de mare pentru a fierbe în vas mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți șiscufundați până se înmoaie, aproximativ 40 de minute.
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei în tigaie medie grea la căldură medie-mare.
Se adaugă ceapa, se presară cu sare de mare și se fierbe până se rumenesc, amestecând des,aproximativ 15 minute.
Adăugați ceapa saut și restul de 6 căni de bulion la oală cu barley.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, se acoperă și se răcește. Reîncălziți înainte de a continua.
Adăugați varză și ciorbă în supă. Simmerpână când verdele sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Adăugați spanac, ceapă verde, mărar, feniculfronde și mentă; se fierbe 5 minute.
Adăugați 1 lingură suc de lămâie. Supă de sezon cusare de mare, piper și suc de lămâie suplimentar, subțierea cu mai mult bulion,dacă se dorește.
Împărțiți supa între boluri.
Presărați fetacheese peste, stropiți cu ulei și serviți.
Această supă necesită fennelfronds, blaturile verzi și wispy ale legumelor.Cumpărați fenicul proaspăt la piețele fermierilor,unde blaturile sunt de obicei lăsate aprinse sau cereți managerului de produse să pună deoparte câțiva bulbi de fenicul neimprimați pentru dvs.