Supă de orz cu verdeață, fenicul, lămâie și mărar

Supă de orz cu verdeață, fenicul, lămâie și mărar
Supa de orz cu verdeață, fenicul, lămâie și mărar este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 8. O porție conține 170 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline plus suplimentar, sare de mare plus suplimentar, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Salată de orz și ton cu lămâie și mărar, Tocană de pui și orz cu mărar și lămâie, și Cremă de orz și supă de mărar.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 căni de apă, 2 căni de bulion,orz și 1 linguriță de sare de mare pentru a fierbe în vas mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți șiscufundați până se înmoaie, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
OrzOrz
BulionBulion
ApăApă
2
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei în tigaie medie grea la căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă ceapa, se presară cu sare de mare și se fierbe până se rumenesc, amestecând des,aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
CeapăCeapă
4
Adăugați ceapa saut și restul de 6 căni de bulion la oală cu barley.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, se acoperă și se răcește. Reîncălziți înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
CeapăCeapă
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați varză și ciorbă în supă. Simmerpână când verdele sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Chard ElvețianChard Elvețian
KaleKale
SupăSupă
6
Adăugați spanac, ceapă verde, mărar, feniculfronde și mentă; se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SpanacSpanac
MărarMărar
MentăMentă
7
Adăugați 1 lingură suc de lămâie. Supă de sezon cusare de mare, piper și suc de lămâie suplimentar, subțierea cu mai mult bulion,dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
BulionBulion
SareSare
SupăSupă
8
Împărțiți supa între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Presărați fetacheese peste, stropiți cu ulei și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
Această supă necesită fennelfronds, blaturile verzi și wispy ale legumelor.Cumpărați fenicul proaspăt la piețele fermierilor,unde blaturile sunt de obicei lăsate aprinse sau cereți managerului de produse să pună deoparte câțiva bulbi de fenicul neimprimați pentru dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
LegumeLegume
SupăSupă
2
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista