Supa de orez sălbatic-porumb ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $1.16 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 216 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, orez, sherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Supă De Orez Sălbatic-Porumb, Porumb proaspăt cu orez sălbatic, și Pudră de porumb cu orez sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul în cuptorul olandez de 4 litri la foc mediu. Gatiti usturoiul, morcovii si ceapa in unt aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Resturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se amestecă făina, sarea, nucșoara și piperul. Se amestecă orezul sălbatic, apa și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional.