Supă de morcovi cu crab Dungeness
Supa de morcovi cu crab Dungeness este un fără gluten și pescatarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 186 calorii. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, coajă de lămâie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fierbinte Dungeness Crab Dip, Salată De Crab Dungeness, și Dungeness Crab Roll.
Instrucțiuni
Într-un 5-qt. oală la foc mediu-mare, topiți untul.
Adăugați ceapa, morcovii, frunza de dafin, orezul alb, sarea și piperul negru. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa este aurie, aproximativ 6 minute.
Adăugați 5 căni de apă și aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți 25 de minute.
Îndepărtați frunza de dafin.
Lucrând în loturi, supă pură într-un blender până se omogenizează. Întoarceți supa în oală, amestecați coaja de lămâie și păstrați-o caldă. Într-un castron mic, aruncați crabul cu suc de lămâie și arpagic tocat. Puneți o movilă egală de amestec de crab în centrul fiecăruia dintre cele 4 boluri de supă, apoi supă de oală în jurul crabului.
Garnisiți cu arpagic tocat.