Supă De Morcovi Cu Ardei Gras Roșu
Supa de morcovi cu ardei gras roșu este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 supă. Această rețetă servește 2 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 205 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, ceapă, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir, Supă De Ardei Gras Roșu, și Cremă de supă de ardei gras roșu.
Instrucțiuni
Feliați ardeiul gras roșu, morcovul și ceapa thinly.In o cratiță,ulei de măsline de căldură și saut toate legumele pentru câteva minute.Se amestecă în apă și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când toate legumele sunt fragede.Opriți focul și lăsați să se răcească timp de 10 până la 15 minute.
Se transferă în blender și se curăță supa până se omogenizează.Întoarceți supa în cratiță, amestecați migdale plus și sare.Porniți din nou focul și încălziți supa.
Adăugați piper negru proaspăt măcinat după gust.