Supă de morcovi condimentată cu cremă de coriandru
Supa de morcovi condimentată cu cremă de coriandru necesită în jur 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această supă are 164 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 12 și costă $1.08 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, ceapă, creme fraiche și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă de morcovi condimentată cu cremă de coriandru, Supă picantă de fasole neagră cu cremă de coriandru, și Supă De Morcovi Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și sotati ceapa, usturoiul, 1 lingură de ghimbir ras, cardamom și scorțișoară. Se amestecă pentru a combina și se sotează timp de 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați morcovii și cartofii dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Grăsime De Porc înapoi
3
Se sotează încă 2 minute.
4
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi toate legumele. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți până când morcovii și cartofii dulci sunt moi, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
5
Scoateți supa de pe foc și folosind un blender de imersie de mână sau folosind un robot de bucătărie, curățați cu grijă supa până se omogenizează, apoi strecurați-o printr-o sită într-o oală proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Așezați oala la foc mediu-mic și amestecați sucul de portocale, oțetul de mere și ghimbirul ras rămas. Se fierbe amestecul timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Într-un castron mic, amestecați creme fraiche și coriandru împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
8
Pentru a servi: puneți supa în boluri și acoperiți fiecare bol cu o lingură din amestecul creme fraiche-cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm