Supă de morcovi și fasole albă
Supa de morcovi și fasole albă este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 249 calorii. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți fasole, morcovi, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de legume cu morcovi și fasole albă, Rețetă De Salată De Morcovi , Mărar Și Fasole Albă, și Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capul de usturoi în jumătate transversal; frecați ușor suprafețele tăiate cu ulei de măsline și înfășurați usturoiul în folie.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când usturoiul este moale când este presat, aproximativ 40 de minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, smulgeți sau stoarceți căței de usturoi din coajă; aruncați coaja.
Între timp, într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mediu-mare, gătiți ceapa în 1 lingură de ulei, amestecând ocazional, până când este foarte moale, aproximativ 15 minute (dacă ceapa începe să se rumenească, reduceți focul și adăugați câteva linguri de apă).
Se presară sare și piper.
Adăugați vin și amestecați des până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată, 2 până la 3 minute.
Adăugați bulion, șofran și morcovi. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se acoperă, se reduce focul și se fierbe până când morcovii sunt foarte fragezi când sunt străpunși, aproximativ 20 de minute.
Într-un blender sau robot de bucătărie, amestecați amestecul, în loturi, până se omogenizează.
Reveniți pur la tigaie la foc mic; adăugați fasole și sherry. Acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Adăugați mai multă sare și piper după gust.