Nevoie de un supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de mere de roșii (supa Tomapple) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 5. O porție conține 186 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. Dacă aveți la îndemână stoc de legume, busuioc, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Supă Cremoasă De Roșii De Mere, Supa de roșii și mere a lui Stephanie Izard, și supă de roșii, cum se face supă de roșii / restaurant style pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul cu uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si usturoiul in tigaie pana cand incep sa se rumeneasca; adăugați mărul, morcovul, busuiocul și cimbrul; reduceți focul la mediu și continuați să gătiți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă bulionul de legume, roșiile și pasta de roșii; condimentează cu sare și piper. Ridicați focul la mare și aduceți la fierbere; acoperiți și gătiți cel puțin 20 de minute, amestecând frecvent pentru a împiedica supa să ardă pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă într-un vas curat. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța supa chiar în vasul de gătit.