Supă De Mazăre Mentolată

Supă De Mazăre Mentolată
Supa de mazăre mentolată este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 6. O porție conține 221 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, ceapă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Roșii Mentolate, Supă de mazăre și cartofi, și Supă de mentă crudă și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se topește untul într-o oală mare grea peste mediucăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des,până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați 2 căni de bulion și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugațimazăre, reduceți focul și fierbeți ușor până la delicat, aproximativ 5 minute pentru mazăre proaspătă, aproximativ 2 minute pentru congelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre ProaspătăMazăre Proaspătă
5
Scoateți oala de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați pătrunjel,mentă și restul de 2 căni de bulion în oală. Pur și simplu se toarnă într-un blender sau cu o imersiuneblender, subțierea cu apă dacă supa este de asemeneagros, până la omogenizare. Se condimentează supa cu sareși piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Bateti CR fra fra fra fra fra si crema intr-un smallbowl pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Se serveste supa calda toppedwith arpagic, care trece CR fra fra mixturealongside pentru spooning peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista