Supă de mazăre cu curry
Supa de mazăre cu curry ar putea fi doar rețeta indiană pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 26 de cenți per porție . Acest aperitiv are 236 de calorii , 15 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită condimente, pudră de curry, mazăre și apă. Este perfect pentru iarnă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 79% . Acest scor este destul de bun. Încercați Supa de mazăre despicată cu șuncă coaptă cu miere, varză și ardei roșu prăjit , supă de mazăre despicată și supă de mazăre și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare de supă, la foc mediu, încălziți uleiul de măsline și adăugați sucul de lămâie, usturoiul, morcovii, ceapa și țelina. Gătiți și amestecați până când morcovii devin suficient de moi pentru a se rupe cu o furculiță, aproximativ 20 de minute.
Transferați legumele și sucul lor într-un castron și puneți la frigider. Odată ce s-au răcit ușor, puneți-le într-un blender și amestecați până când amestecul formează un piure omogen.
Se toarnă apa în oala cu supă și se amestecă cubulețele de bulion de pui până se dizolvă.
Turnați piureul de legume și aduceți amestecul la fierbere la foc mediu. Se amestecă mazărea despicată, condimentele italiene, chimenul, sare, piper negru, piper cayenne și pudra de curry. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când mazărea se înmoaie și se descompune într-o supă groasă, cel puțin 45 de minute.