Supă De Linte Dal Chunky

Supă De Linte Dal Chunky
Supa de linte dal Chunky este o fără gluten și vegan felul principal. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 204 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, apă, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă De Linte Cu Cârnați Groși, Supă groasă de linte și legume, și Tăiței de cartofi cu linte groasă Bolognese + Bob ' s Red Mill Giveaway pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 6 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă ghimbirul, boiaua, sarea, chimenul și piperul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați 3 căni de apă, linte, naut și roșii; aduceți la fierbere.Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute sau până când lintea este fragedă, amestecând ocazional. Se amestecă sucul de lămâie și harissa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
HarissaHarissa
LinteLinte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Garnisiți cu coriandru proaspăt tocat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista