Supă De Linte Dal Chunky
Supa de linte dal Chunky este o fără gluten și vegan felul principal. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 204 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, apă, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă De Linte Cu Cârnați Groși, Supă groasă de linte și legume, și Tăiței de cartofi cu linte groasă Bolognese + Bob ' s Red Mill Giveaway pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 6 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă ghimbirul, boiaua, sarea, chimenul și piperul; gatiti 1 minut.
Adăugați 3 căni de apă, linte, naut și roșii; aduceți la fierbere.Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute sau până când lintea este fragedă, amestecând ocazional. Se amestecă sucul de lămâie și harissa.
Garnisiți cu coriandru proaspăt tocat, dacă doriți.