Supă de linte cu iaurt și coriandru

Supă de linte cu iaurt și coriandru
Supa de linte curry cu iaurt și coriandru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 218 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de coriandru, linte, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul grecesc simplu, puteți urma acest fel principal cu Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Supă De Linte Curry Cu Iaurt De Coriandru, Supă de linte roșie cu cireșe uscate și coriandru, și Supă de linte roșie Curried cu cireșe uscate și Cilantro.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se adauga ceapa; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați usturoi și ghimbir; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
5
Adăugați pudră de curry și ardei roșu; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
6
Adăugați bulion, oțet și linte. Creșteți căldura la mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
7
Puneți jumătate din amestecul de linte într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului; fixați capacul pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Puneți un prosop curat peste deschidere în capac. Se amestecă până se omogenizează.
10
Adăugați amestecul amestecat, spanacul, sarea și piperul în tigaie; se amestecă până când spanacul se ofilește. Se amestecă 2 linguri de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Se servește cu iaurt și coriandru rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista