Supă de linte cu carne de vită
Supa de linte cu carne de vită este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 6 porții. O porție conține 526 de calorii , 43 g de proteine și 20 g de grăsimi . Pentru 2,85 USD per porție , această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 36 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute . Mergeți la magazin și cumpărați căței de usturoi, bulion de vită, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 94% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de linte de vită , Supă de linte de vită și Supă de linte de vită și orz .
Instrucțiuni
Încinge uleiul într-o oală mare, la foc mediu-înalt.
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Adăugați jumătate din carne de vită și gătiți până se rumenește, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fantă, transferați carnea de vită într-un castron. Repetați cu carnea de vită rămasă.
Adăugați în oală țelina, morcovii, ceapa, usturoiul, rozmarinul și oregano.
Se caleste pana ce ceapa devine translucida, aproximativ 8 minute. Întoarceți carnea de vită și orice suc acumulat din bol în oală.
Se adauga bulionul si rosiile cu sucul lor. Aduceți supa la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și fierbeți până când carnea devine fragedă, amestecând din când în când, aproximativ 1 oră.
Adăugați lintea. Acoperiți și continuați să fierbeți până când lintea este fragedă, aproximativ 40 de minute. Se amestecă pătrunjelul. Condimentam supa, dupa gust, cu sare si piper. Puneți supa în boluri și serviți.