Supă de linte cu șuncă Leslie

Supă de linte cu șuncă Leslie
Supa de linte cu șuncă Leslie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 250 de calorii, 17g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, morcovi, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Puiul fript al lui Leslie, Tartele cu nuci Pecan ale lui Leslie Malcoun, și Cotletele de mic dejun cu căpșuni ale lui Leslie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa și granulele de bulion de pui la fiert într-o oală de stoc, amestecând pentru a dizolva bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon De PuiGranule De Bouillon De Pui
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Puneți osul de șuncă în bulion clocotit, reduceți focul la mediu-mic și amestecați lintea. Se fierbe până când lintea începe să se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
LinteLinte
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Se amestecă țelina, morcovii, ardeiul gras verde, ceapa, maghiranul și frunza de dafin în bulion și se fierbe până când lintea și legumele sunt fragede, 10 până la 20 de minute. Opriți focul și scoateți osul de șuncă din supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OS De șuncăOS De șuncă
MaghiranMaghiran
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
4
Tăiați șunca din os, cubați carnea și întoarceți carnea în supă, aruncând osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista