Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de legume (Sopa De VERDURAS). Această rețetă face 4 porții cu 271 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 64 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ceapă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Supă cremoasă de legume (Crema de Verduras), Supă de usturoi (Sopa de Ajo), și Ciorbă de ciuperci (Sopa de Champi Cormulones) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare și grea la foc mediu; adăugați ceapa și gătiți până încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați bulionul, frunza de dafin, legumele amestecate, cartofii, chimenul, sazon Goya, sarea și piperul.Gatiti aproximativ 25 până la 30 de minute în legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Sazon Completa
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
3
Se ia de pe foc, se aruncă frunza de dafin, se condimentează după gust și se adaugă coriandru tocat.